Mitsubishi szerviz

Tisztelt Mitsubishi Tulajdonos! 

Felhívjuk szíves figyelmét az alábbi Mitsubishi tartozék és szerviz akciókra: 

1, Mitsubishi akciós szervizcsomag garantáltan könnyed árakon

2, Mitsubishi Szervizkártya, amellyel Ön a garancia idő lejárta után is kedvezményekkel veheti igénybe a hivatalos Mitsubishi Márkaszervizek szolgáltatásait.

 

1. MITSUBISHI AKCIÓS SZERVIZCSOMAG - GARANTÁLTAN KÖNNYED ÁRAKON

A garancia időszak után is nagyon fontos autóink biztonságát, megbízható működését és hosszú élettartamát biztosító időszakos átvizsgálások elvégzése. Ebben nyújtunk most költségkímélő segítséget.

Mitsubishi Márkaszervizünkben most garantáltan könnyed árakon veheti igénybe a következő akciós szervizszolgáltatást:

AKCIÓS SZERVIZCSOMAG

MIÉRT ÉRDEMES A GARANCIA LEJÁRTA UTÁN IS MÁRKASZERVIZBE VINNI AUTÓJÁT?

EREDETI ALKATRÉSZEK GARANCIÁVAL

A hivatalos Mitsubishi Márkaszervizekben mindig kap számlát és a szakszerűen beépített eredeti Mitsubishi alkatrészekre, tartozékokra 2 év kilométer korlátozás nélküli garancia érvényes (kivéve a garanciafüzetben részletezett kopóalkatrészek, folyadékok, kenőanyagok és egyéb kizárások).

Független javítóknál szakszerűtlenül végzett javításokra a Mitsubishi garancia nem érvényes.

 

KÉPZETT SZAKEMBEREK

A hivatalos Mitsubishi Márkaszervizekben folyamatosan képzett szerelők dolgoznak. Munkaidejükben csak azt csinálják, amihez európai színvonalon értenek: Mitsubishit javítanak. Ezért náluk jobban senki sincs tisztában a típusok jellegzetességeivel, a hibák gyors és helyes javításának menetével.

 

KOMPLETT JAVÍTÁSI DOKUMENTÁCIÓ

A hivatalos Mitsubishi Márkaszervizekben a javítási CD-k, kézikönyvek, a hibakeresés menete, a szétszerelési sorrend, a beállítási adatok és csavarok meghúzási nyomatékai rendelkezésre állnak, míg a független szervizekben nem.

 

GYORS ÉS PONTOS SZÁMÍTÓGÉPES DIAGNOSZTIKA

Kizárólag a hivatalos Mitsubishi Márkaszervizekben áll rendelkezésre a Mitsubishi Diagnosztikai Számítógép, amellyel a hiba oka gyorsan és pontosan meghatározható. Jelentősen lerövidül a hibakeresés, csökken a javítás időtartama és mindezzel Ön pénzt takaríthat meg. A Mitsubishi Diagnosztikai Számítógép segítségével a gépkocsik kényelmi funkciói is programozhatóak. Független szervizekben mindezekre nincs lehetőség.

 

STÍLUS A VEZETÉSBEN

Mitsubishi Motors tartozékok, mert mindennek van stílusa. E tartozékokkal teheti igazán egyedivé autóját. Itt mindent megtalál, amire Önnek és autójának szüksége lehet: a viaszos sampontól kezdve a polírozókrémen, a felniápoló folyadékon, a műanyag- és bőrápoló szereken át egészen a rovareltávolítóig és a szélvédőmosó folyadékig. Mindegyiket a legmodernebb összetevők alkotják, hogy az Ön Mitsubishije mindenből a legjobbat kapja. Így biztosíthatja, hogy Mitsubishije még évek múltán is úgy nézzen ki, mint új korában.

Kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi hivatalos Mitsubishi kereskedőt, s kérje a Drivestyle autóápolási katalógust, ahol további részleteket talál.

 

DÍJMENTES JAVÍTÁSI LEHETŐSÉGEK A GARANCIAIDŐ UTÁN IS

A hivatalos Mitsubishi Márkaszervizekben a Mitsubishi által kiadott nemzetközi javítási-, szervizes visszahívási kampányok a garancia lejárta után is díjmentesen elvégezhetőek. Független szervizek ezekről nem értesülnek és a javításokért pénzt kérhetnek.

 

 

2. MITSUBISHI SZERVIZKÁRTYA - A NYERŐ KÁRTYA

 

A Mitsubishi Szervizkártyával Ön - a garancia idő lejárta után is - kedvező feltételekkel veheti igénybe a hivatalos Mitsubishi Márkaszervizek magas színvonalú szolgáltatásait és kedvezményes áron juthat eredeti Mitsubishi alkatrészekhez és tartozékokhoz.

 

SZERVIZKÁRTYÁRA JOGOSULTAK

A Mitsubishi Szervizkártyát minden garancia időn túli, európai piacra gyártott Mitsubishi gépjármű tulajdonosa díjmentesen igényelheti.

 

SZERVIZKÁRTYA KEDVEZMÉNYEK

Mitsubishi Szervizkártyával bármely magyarországi hivatalos Mitsubishi Márkaszervizben a következő kedvezményekben részesülhet:

A Mitsubishi Szervizkártya kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

 

SZERVIZKÁRTYA ÉRVÉNYESSÉGE

A Mitsubishi Szervizkártya névre szól, nem átruházható, visszavonásig érvényes.

 

SZERVIZKÁRTYA IGÉNYLÉSE

A Mitsubishi Szervizkártya díjmentesen igényelhető márkaszervizünkben!

A Mitsubishi Szervizkártyát az igényléstől számított 6 héten belül kapja meg az Ön által kiválasztott hivatalos Mitsubishi Márkakereskedőtől.

 

IGÉNYELJEN MOST DÍJMENTESEN MITSUBISHI SZERVIZKÁRTYÁT ÉS CSÖKKENTSE SZERVIZKÖLTSÉGEIT!

 

MITSUBISHI BIZALOMKÁRTYA

 

A névre szóló Mitsubishi Bizalomkártyát* azon Vásárlóink számára bocsátjuk ki, akik hivatalos Mitsubishi Márkakereskedésekben vásárolnak bármilyen új Mitsubishi gépkocsit. Bizalomkártyával rendelkező ügyfeleink az autójukhoz vásárolt alkatrészek árából 5% kedvezményre jogosultak, a szervizelések alkalmával pedig a mindenkori munkadíjból 10% kedvezményben részesülnek, amennyiben Hivatalos Mitsubishi Márkaszervizben javíttatják gépjárművüket.

 

* A Bizalomkártya Program keretein belül kizárólag az autó tulajdonosa, csak a kártyán feltüntetett modellre veheti igénybe kedvezményes szerviz és alkatrész ajánlatunkat. A kártya névreszóló, és át nem ruházható. Az akció visszavonásig érvényes, más kedvezményekkel össze nem vonható.

 

EREDETI ALKATRÉSZ

MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG - KEDVEZŐ ÁRAKON

 

VALUE SELECTION - KEDVEZŐ ÁRÚ MITSUBISHI ALKATRÉSZEK

Value Selection programunkat azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik gépkocsijukat ritkábban, használják, évente kevesebb km-t tesznek meg, vagy nem engedhetik meg a legmagasabb kategóriájú eredeti alkatrészek használatát. A Value Selection alkatrészek eredeti Mitsubishi alkatrészek, az eredetivel azonos minőségben.

 

DIAMOND SELECTION - CSEREDARABOS ALKATRÉSZEK

Minden autó életében eljön egyszer a pillanat, amikor egy drága alkatrész cseréje szükségessé válik. Ilyenkor a tulajdonosnak választania kell: drága gyári vagy gyengébb minőségű, ismeretlen eredetű utángyártott alkatrészt vásárol.

 

Szerencsére van megoldás: Cseredarabos alkatrészprogramunkkal akár 75%-ot is spórolhat és eredeti Mitsubishi alkatrészt kap a szokásos 2 éves Mitsubishi alkatrész-garanciával. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kiszerelt, hibás alkatrészt leadja márkakereskedőjénél. Cseredarabos alkatrészek használatával nemcsak a pénztárcáját, a környezetét is védi.

 

 

 

KIFOGÁSTALAN AFTERSALES SZOLGÁLTATÁSOK A GONDTALAN AUTÓZÁS ÉRDEKÉBEN

Több mint 2500 hivatalos Mitsubishi szervizpont várja Önt szerte Európában; ők segítenek Önnek, bárhol van is.

 

PROFESSZIONÁLIS KARBANTARTÁS

Rendszeres karbantartásra és szervizelésre még az új autóknak is szüksége van. Nemcsak azért, hogy az Ön mobilitása garantált legyen, hanem azért is, hogy Ön és utasai mindig biztonságban legyenek. A speciális diagnosztikai műszereket és eredeti Mitsubishi alkatrészeket használó kiképzett szakembereink várják Önt a hivatalos Mitsubishi szervizekben. A várható költségekről előzetesen tájékoztatást kap, így nem érheti kellemetlen meglepetés, amikor elhozza autóját.

 

MITSUBISHI MOTORS EREDETI ALKATRÉSZEK

Még a legapróbb műszaki hiba is vezethet balesethez. Éppen ezért az összes eredeti Mitsubishi Motors alkatrészt a legszigorúbb minőségi normák szerint fejlesztettük és teszteltük. Azt javasoljuk, hogy ha szeretné járművét és annak utasait a lehető legnagyobb biztonságban tudni, akkor Mitsubishi Motors eredeti alkatrészeket és tartozékokat használjon. A Mitsubishi Motors eredeti alkatrészek az összes hivatalos Mitsubishi szervizponton megtalálhatók. Büszkék vagyunk arra, hogy az aftersales minőségi felmérésekben rendre a legjobb eredményt érjük el.

 

ÁTFOGÓ GARANCIA - TERMÉSZETESEN

Minden új Mitsubishi járműre átfogó, három évre vagy 100,000 kilométerre érvényes garanciát adunk. Az átrozsdásodásra vonatkozó garancia az első 12 évre érvényes - attól függően, hogy milyen modellt vásárol. A Mitsubishi járművek meghibásodási statisztikái nagyszerűek, ám ha esetleg mégis segítségre volna szüksége, ajánljuk a MAP-ot.

 

MAP - INGYENES SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Mindent megteszünk az Ön mobilitása érdekében, s hiszünk járműveink megbízhatóságában, ezért autója mellé ingyenesen kap egy MAP kártyát, amely három évig érvényes. A MAP a Mitsubishi Motors Segítségnyújtási Csomagjának rövidítése, s a MAP kártyával a zsebében az Ön mobilitása Európa 30 országában biztosított. Ha esetleg üzemzavar, baleset, lopás vagy vandalizmus miatt segítségre szorulna - akárhol is van a hét bármely napján, a nap 24 órájában -, hívja a kártyán látható számot, s a helyszínen megoldjuk problémáját. Ha ez nem lehetséges, akkor autóját a legközelebbi Mitsubishi kereskedésbe szállítjuk, és számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére: hotelszoba foglalás, az út folytatásának biztosítása, csereautó, s az Ön járművének hazaszállítása.