Bosch Car Service

Bosch utastérszűrő (pollenszűrő) csere AKCIÓ minden személy gépjármű típusra*

BCS klímatisztító akció

Nádor Autó Zrt. Hivatalos Bosch Car Service.
* előzetes egyeztetés szükséges
+36704500456 vagy szerviz@nadorauto.hu


Bosch Car Service® kiterjesztett garanciaBosch kiterjesztett garancia00001

A gyári garancia lejárta után is szeretné annak minden előnyét élvezni? A Bosch Car Service® kiterjesztett garanciával most megteheti. Szolgáltatásunkkal ugyanazt a nyugalmat és biztonságot érezheti az autója 10 éves koráig, mintha új autója lenne.

Hogyan működik, mire terjed ki a garancia?

A folyamat egy állapotfelméréssel és a szükséges javítások elvégzésével kezdődik, hogy már a legelején kiszűrjük a lehetséges hibaforrásokat. Ha a garanciaidőn belül mégis meghibásodik az autó, akkor az ügyfélnek csak be kell fáradnia a Nádor Autó Zrt. műhelyébe, ahol szakembereink professzionális Bosch® diagnosztikai eszközök segítségével feltárják a hibát és  megjavítják azt. A garancia kiterjed a legtöbb főalkatrészre, mint általában a gyártói garanciák esetében is, így a motorra, a sebességváltóra, a differenciálműre/osztóműre, az erőátviteli egységekre, a kormányműre, az elektromos és üzemanyagrendszerekre, a klímaberendezésre, a hűtő-, vezetőtámogató-, szórakoztató-, fék-, kipufogó-, és biztonsági rendszerekre, sőt akár a napfénytetőre is.


Werkstattsuche 980x320

Mire nem érvényes a garancia?

Természetesen, ahogyan a meghosszabbított gyártói garanciák esetében is előfordul, itt is vannak olyan alkatrészek, amelyek cseréje nem érvényesíthető ebben a körben. Ezek jellemzően az úgynevezett kopó alkatrészek, amelyek az időszakos szervizek keretében cserélendők. Ilyenek a gumiabroncsok, a keréktárcsák, fékbetétek és féktárcsák, az ablaktörlőlapátok, a tengelykapcsoló nyomólapja és tárcsája, a lengéscsillapítók, a stabilizátorok, az üzemanyag és kenőanyagok. Fontos, hogy a fényezéssel és a korrózióval kapcsolatos problémák nem orvosolhatók ennek keretében, de erre igazából nincs is szükség, hiszen a legtöbb gyártó legalább a jármű 10 éves koráig biztosít garanciát az ilyen jellegű problémákra.

És hogy ez mennyibe kerül?

A Bosch Car Service® kiterjesztett garancia program megalkotásakor a legfontosabb szempont az volt, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a biztonságot nyújtó szolgáltatás. Így a szakemberek az autó életkorától és teljesítményétől függően alakították ki a különböző csomagokat. Alapvetően négy különféle egységet különböztethetünk meg, csomagonként három teljesítményszinttel, amit az alábbi táblázatok átláthatóan mutatnak be:

0-tól 2 éves korig: