Chevrolet szerviz

Az Chevrolet szerviz számára az Ön elégedettsége a legfontosabb. Szolgáltatásaink átfogó kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy segítségével Ön a lehető legtöbb örömét lelhesse gépjárművében.

Mindezt eredeti Chevrolet alkatrészek használatával, a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és szakképzett szerelők segítségével végezzük, kedvező árakon. Jöjjön el egy hivatalos Chevrolet márkaszervizbe, és nézze meg a saját szemével. Szeretettel várjuk!

Chevrolet ellenőrzések és felülvizsgálatok

Minden autó rendszeres ellenőrzésre és felülvizsgálatra szorul. Az időszaki ellenőrzéstől az általános felülvizsgálatig az Chevrolet-el szerződött szervizek megbízható minőséggel várják Önt.

Chevrolet javítások

A Chevrolet szervizek mindenki másnál jobban ismerik az Ön autóját, és gyors, kényelmes és professzionális szolgáltatást nyújtanak Önnek kedvező árakon.

 SZERVIZÜNK szolgáltatásai:


BOSCH CAR SERVICE

A Nádor Autó Zrt vállalja egyéb más márkák teljes körű szervizelését!

A BOSCH Car Service hálózatának magas szakmai és minőségi követelményei által műhelyünk megfelel az EU Csoportmentességi rendeletének (GVO, 461/2010/EU), így független szervizként is végezheti bármely gépkocsi garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli kötelező futásteljesítmény vagy időintervallum szerinti időszakos szervizelését.

Bosch car service2

A kötelező karbantartásokat minimum a márkaszervizek által garantált minőségben, a gyártó által meghatározott technológia szigorú betartásával végezzük, a BOSCH által nyújtott garanciával, ugyanakkor a márkaszervizek óradíjainál akár 40%-kal alacsonyabb áron! Műhelyünk a mai legkorszerűbb műszaki elvárásoknak is megfelelő BOSCH Diagnosztikai berendezésekkel felszerelt, így bármely autómárka hiba megállapítása, hibakód kiolvasása és gyári technológia szerinti javítása biztosított.