Biztosítás

Biztosítás online, egyszerűen?

A biztosítás kalkulátor segítségével könnyedén összehasonlíthatja biztosító partnereink biztosítási ajánlatait, Önnek csupán néhány egyszerű adatot kell megadnia. Legyen az akár egy új biztosítás megkötése, akár szolgáltatóváltás, a biztosítás kalkulátor végigvezeti Önt a szükséges lépéseken, így percek alatt kiválaszthatja az Ön számára megfelelő ajánlatot. Spóroljon időt és energiát kalkulátorunk segítségével mind vásárlás, üzembentartóváltás, mind pedig biztosítás váltás esetén, és tapasztalja meg, hogy az autó biztosítás megkötése sokkal egyszerűbb is lehet!

Kalkulátorunkban több társaság termékei közül választva számolhatja ki gépjárművének CASCO és kötelező GFB díjait, továbbá egyéb gépjármű biztosítási termékek díjait is megismerheti. Lehetősége van a CASCO és a kötelező GFB egyetlen adatbevitellel történő, együttes kalkulációjára is.

Amennyiben segítségre lenne szüksége kollegáink készséggel állnak rendelkezésére személyesen a szalonunkban így casco kötése esetén a casco szemlét is el tudják végezni, hogy Önnek semmi teendője ne legyen.

Kösse meg online itt

Opel Casco

Az Opel biztosítás az Opel tulajdonosok részére kialakított, kiemelkedően kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék.

Az Opel CASCO gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelmet kínál és kártérítést nyújt az alábbi káreseményekre:

Milyen extra szolgáltatásokat kínál az Opel CASCO?

Amennyiben káresemény esetén Opel márkaszervizben, számlával igazoltan végzi gépjárműve javíttatását, az alábbi speciális szolgáltatásokat biztosítja Önnek az Opel CASCO:

Megfelezzük a minimum önrészt

A biztosító a szerződésben meghatározott minimum önrészesedésnek csak a felét vonja le. A százalékos önrészesedésre ez a kedvezmény nem vonatkozik.

Kölcsöngépjárművet biztosítunk

Törés és elemi kár esetén a gépjármű javításának indokolt időtartamára, de legfeljebb 3 napra, napi 2 000 Ft összeghatárig a biztosító megtéríti a kölcsöngépjármű számlával igazolt költségét.

Szervizbe szállítjuk gépjárművét

A gépjármű mentésével, tárolásával és Opel márkaszervizünkbe való szállítással kapcsolatos, indokolt, számlával igazolt költségeket önrész levonása nélkül a biztosító Magyarországról legfeljebb 100 000 Ft-ig, külföldről 300 000 Ft-ig megtéríti.

Új értéken térítjük gépjárművét

Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az Ön autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (gazdasági totálkár), és a gépjárművel kapcsolatos egyéb feltételek is teljesülnek, akkor a kiskereskedelmi számla bemutatása alapján az önrész levonása mellett a biztosító fél évig a számlán szereplő vételár 100%-át, míg fél évtől 1 évig a számlán szereplő vételár 90%-át téríti meg.

Nem vonunk le értékemelkedést a javításból

Az Opel CASCO szerződés ideje alatt a javítások alkalmával eredeti új Opel alkatrészek kerülnek beépítésre Opel márkaszervizünkben, de az elterjedt gyakorlattól eltérően a biztosító nem számolja fel és vonja le a lecserélt, használt és az eredeti új alkatrészek közötti értékkülönbözetet.

 

Az Opel CASCO biztosítási szolgáltatásait Magyarországon a Generali-Providencia Biztosító Zrt. nyújtja (1066 Budapest, Teréz krt. 42–44.), elsősorban a Paragon Biztosítási Alkusz Zrt. közreműködésével (1161 Budapest, Hősök fasora 50.)

Jelen összefoglaló kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja, nem minősül ajánlattételnek vagy nyilvános tájékoztatónak. Az Opel CASCO biztosítási szolgáltatásra vonatkozó részletes információkat és annak részletes feltételeit a Generali-Providencia Biztosító Zrt. Általános Biztosítási Feltételei tartalmazzák.